Головна > Наша діяльність > Легалайф провели інформаційно-освітнє заняття для співробітників СІЗО

Легалайф провели інформаційно-освітнє заняття для співробітників СІЗО

Легалайф Дорохова Юлия

БО «Всеукраїнська Ліга «Легалайф» за підтримки Альянс громадського здоров’я Alliance for Public Health 13 лютого 2018 року, з нагоди Міжнародного дня презерватива, провели інформаційно-освітнє заняття для співробітників Державна установа “Київський слідчий ізолятор” Міністерства юстиції України.

Впродовж двох годин усіх присутніх співробітників Державної кримінально-виконавчої служби України було проінформовано про можливі шляхи зараження ВІЛ/СНІДом, правила особистої безпеки, яких слід не уклінно дотримуватись під час виконання службових обов’язків, аби уникнути імовірності інфікування ВІЛ/СНІДом та іншими соціально – небезпечними хворобами.
Також всі учасники заняття дізналися про програми “зменшення шкоди” і чому важливо співпрацювати із НУО за для подолання епідемії ВІЛ-інфекції в Україні.
Розповіли й про PrEP та надали відповіді на усі питання що стосуються до та пост контактної профілактики ВІЛ-інфекції.

По завершенні серед учасників заняття було розповсюджено тематичні інформаційні буклети та засоби індивідуального захисту. А для усіх бажаючих було проведено демонстраційне тестування на ВІЛ із використанням імунохроматографічних тестів для якісного виявлення всіх ізотопів антитіл (IgG, IgM, IgA) до ВІЛ типу I і типу II в сироватці, плазмі або цільній крові людини.
Особливу подяку за сприяння у проведенні заходу висловлюємо Александр Савченко.

Джерело

Поширити допис