Головна > Наша діяльність > Патрульна поліція вчинила не правомірні дії, щодо ВІЛ позитивного чоловіка

Патрульна поліція вчинила не правомірні дії, щодо ВІЛ позитивного чоловіка

19.05.2018 в місті Івано-Франківську стала свідком та учасником ситуації, коли Патрульна поліція вчинила неправомірні дії, щодо ВІЛ позитивного чоловіка клієнта організації в проекті з ЧсЧ , в зв’язку з чим вилучили у нього АРТ терапію, яка йому життєво необхідна, відвезли в наркодиспансер на здачу аналізів на наркотичні речовини (аналіз не підтвердив в організмі наркотичних речовин ), після чого доставили до міського відділу поліції, де зняли відпечатки пальців.

Я як активістка Всеукраїнської Ліги Легалайф, яка була присутня при цій ситуації, подзвонила адвокатці Дороховій Юлії, яка розмовляла з патрульним і кваліфіковано пояснила, що поліція діє не правильно, та домовленості поліція не виконала !!!! Повідомила Соц. працівника, який веде проект ЧсЧ, повідомили інфекціоніста, яка підтвердила, що чоловік п’є АРТ, назвала препарат, та поліція не реагувала, копію протоколу не дали, про що я говорила декілька разів.

В пояснюючій я написала, що дії поліції неправомірні, і порушуються права людей в даній ситуації, неодноразово повторювала, що препарат життєво необхідно приймати чоловікові!!!

Джерело

Поширити допис