Головна > Наша діяльність > БО “Всеукраїнська Ліга “Легалайф” взяла участь публічній акції «Медицина для людини! Охорона здоров’я – не полігон Супрун для випробувань населення псевдореформами”

БО “Всеукраїнська Ліга “Легалайф” взяла участь публічній акції «Медицина для людини! Охорона здоров’я – не полігон Супрун для випробувань населення псевдореформами”

11 червня 2019 року біля центрального входу до Міністерства охорони здоров’я України БО “Всеукраїнська Ліга “Легалайф” взяла участь публічній акції «Медицина для людини! Охорона здоров’я – не полігон Супрун для випробувань населення псевдореформами”.
Ми приєднались до протесту, бо секс-працівники позбавлені доступу до медичних та соціальних послуг. Процеси, про які звітує МОЗ та основні реципієнти, що контролюють гроші, які надав Глобальний фонд Україні у розмірі $119,5 млн на протидію ВІЛ-інфекції/СНІДу та туберкульозу, розкрадаються.
Процеси відбуваються не прозоро, без громадського обговорення та участі представників усієї спільноти секс-працівників.
В акції взяли участь близько 100 активістів – громадські, медичні, профспілкові організації сфери охорони здоров’я, представники спільнот пацієнтів, члени Вільної профспілки медичних працівників України, зацікавлені установи і організації з міста Києва та з інших регіонів разом з працівниками служби екстреної (швидкої) медичної допомоги міста Києва.

Джерело

Поширити допис