Головна > Архівний > Запрошуємо на тренінг «Профілактика туберкульозу серед ВІЛ-інфікованих та представників уразливих до ВІЛ груп населення»

Запрошуємо на тренінг «Профілактика туберкульозу серед ВІЛ-інфікованих та представників уразливих до ВІЛ груп населення»

В рамках реалізації компоненту ВІЛ/ТБ, Програми 9 Раунду заплановано проведення останніх трьох тренінгів для працівників НУО «Профілактика туберкульозу серед ВІЛ-інфікованих та представників уразливих до ВІЛ груп населення» наприкінці лютого, березня та квітня 2013р.
Критерії відбору учасників:
До участі у тренінгу рекомендовані співробітники НУО, що працюють у сфері профілактики туберкульозу серед ЛЖВС, зокрема у проектах ЗТ, допомоги та підтримки, супроводу АРТ, зменшення шкоди та ін.
Таким чином, критерії відбору учасників наступні:
Базова освіта
Відповідне місце роботи
Приналежність до сфери відповідальності відповідно до теми навчання.
КАНДИДАТ НЕ ПРИЙМАВ УЧАСТЬ ДАНОМУ ТРЕНІНГУ, ЩО БУВ ПРОВЕДЕНИЙ РАНІШЕ !!!
Інформація для відбору учасників на тренінг для працівників НУО
«Профілактика туберкульозу серед ВІЛ-інфікованих та представників уразливих до ВІЛ груп населення».

 

Тренінг організовується з метою підвищення поінформованості про туберкульоз представників НУО, для їх участі в заходах з профілактики та лікування туберкульозу серед людей, що живуть з ВІЛ/СНІД.
На тренінгах проводитиметься обговорення проблем ВІЛ/СНІДу та туберкульозу, будуть розглянуті питання взаємного впливу цих епідемій а також організації роботи ВІЛ-сервісних організацій в умовах епідемії туберкульозу.
Взяти участь запрошуються соціальні працівники,психологи та менеджери проектів НУО, які задіяні в проектах з медичного та психосоціального супроводу уразливих до ВІЛ груп населення.
Просимо надсилати інформацію щодо кандидатів для участі у тренінгу за адресою Denisiuk@aidsalliance.org.ua із копією на Geliukh@aidsalliance.org.ua .
Анкету и программу тренинга можно скачать тут: http://www.ex.ua/view/19438086
Поширити допис