Головна > Новини > Національна конференція ЛГБТ-руху та ЧСЧ-сервісу

Національна конференція ЛГБТ-руху та ЧСЧ-сервісу

19 – 22 жовтня 2017 р. в Києві відбудеться X Національна конференція ЛГБТ-руху та ЧСЧ-сервісу України під назвою «РІЗНОМАНІТТЯ та РІВНІСТЬ: політика взаємодії, реалії та пріоритети».

Основною метою цієї щорічної події всеукраїнського рівня є відновлення та зміцнення системи координації та підвищення рівня професійності в ЛГБТ-русі та ЧСЧ-сервісі України з урахуванням думок спільноти, позицій експертів, внутрішньополітичної та епідемічної ситуації і міжнародних тенденцій.

Наразі програма конференції ще формується, але серед тем, які плануємо висвітлити чи обговорити, можна зазначити такі:
1. Стратегічна інформація в сфері ЛГБТ-руху та ЧСЧ-сервісу.
2. Результати останніх досліджень про реалії хімсексу серед ЧСЧ в Україні.
3. Економічні втрати для працедавців через дискримінацію на ґрунті гомофобії.
4. Інтерсекціональність у ВІЛ-сервісі та ЛГБТ-русі: якими є точки дотику між ЛГБТ/ЧСЧ, з одного боку, та особами, задіяними у секс-бізнесі, людьми, що вживають наркотики, та іншими ключовими групами, з іншого боку.
5. Виклики у сфері публічних ЛГБТ-заходів.
6. Адвокаційні пріоритети: законопроект про реєстровані цивільні партнерства в Україні та ефективний механізм протидії злочинам на ґрунті ненависті.

На конференції вас чекають також панельні дискусії з запрошеними лідерами та лідерками громадської думки, заходи для особистого розвитку та інші події, які вже є традиційними.

УМОВИ УЧАСТІ У КОНФЕРЕНЦІЇ:

До участі у конференції та преконференційних заходах можуть бути запрошені особи, які народилися не пізніше 19.10.1999.

Робочі мови конференції — українська та російська.

Онлайн-реєстрація на участь у національній конференції відкрито за посиланням Анкета на участь у Х Нацконференції https://goo.gl/4yyYwdдо кінця доби (23:59 за київським часом) 17 вересня 2017 року.

Для заповнення реєстраційної форми вам потрібно мати сторінку у мережі Facebook.

У реєстраційний формі ви зможете запропонувати до програми конференції захід, який ви змогли б провести.

Будьте готові зазначити у реєстраційній формі принаймні одну особу, яка могла б порекомендувати Вас до участі у конференції.

На кожну особу, включену оргкомітетом до основного складу учасників та учасниць, буде покладено обов’язок сплатити за фактом участі в конференції внесок за участь, розмір якого буде варьюватись залежно від рівня вашої активності:
● внесок для «пасивних» учасників та учасниць — тих, хто не робитиме доповідей чи презентацій і не проводитиме власних заходів, становитиме 500 грн;
● для «активних» учасників й учасниць, які робитимуть доповіді чи презентації або проводитимуть власні заходи, внесок становитиме 300 грн;
● учасники та учасниці преконференції для молодих активістів/активісток сплачуватимуть символічний внесок в розмірі 100 грн.

Для тих, хто не матиме змоги зробити внесок, передбачено ряд можливостей: 10 осіб можуть бути звільнені від внеску за аргументованим особистим зверненням до оргкомітету. Для цього потрібно написати про це наприкінці реєстраційної форми та запропонувати альтернативний варіант нефінансового внеску (наприклад: написання статей, фото/відеосупровід події, логістична допомога тощо).

Компенсація проїзду в обидва боки, проживання та харчування учасників та учасниць забезпечуватимуться оргкомітетом за умови дотримання вимог щодо участі, які зазначено наприкінці онлайн-форми.

УВАГА! У разі неправдивого заповнення реєстраційної форми, або її явного заповнення третьою особою оргкомітет може відхилити таку заявку без розгляду по суті. Просимо заповнювати заявку особисто!

Про результати відбору планується повідомити 26 вересня 2017 р. за адресою електронної пошти, вказаною при реєстрації (ми просимо вказувати саме персональну адресу, а не електронну скриньку організації). Участь у конференції є індивідуальною: ваша організація/група чи ваш проект не матимуть змоги подати замість вас іншу особу після завершення відбору.

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ:

З усіх питань щодо Нацконференції звертайтеся до оргкомітету за електронною адресою: lgbt.conference@gmail.com або персонально:
• Анна Шаригіна, відповідальна за програмне наповнення, sharyhina@gmail.com, +38 068 585 77 20.
• Антон Левдик, відповідальний за логістичні питання, a.levdik@t-o.org.ua, +38 063 046 06 46.

Організаційний комітет закликає поширювати анонс серед тих, кому це може бути цікаво.

Офіційні хештеги конференції: #10NC2017, #10НК2017.

Чекаємо ваших заявок на участь у X Національній конференції ЛГБТ-руху та ЧСЧ-сервісу України!

Поширити допис