Головна > ЗМІ про актуальне > Про жахливий стан лікування в СІЗО

Про жахливий стан лікування в СІЗО

Дівчина на фото – Анна Солопова. В самому центрі фото – лімфовузли. Вірніше, там вже більше раку лімфовузлів, ніж самих тих вузлів.

Крім цього, Анна – ВІЛ-позитивна з народження. Усі свої 20 років життя.

А також вона – у СІЗО. Вона зривала золоті ланцюжки з людей, і суд дав їй 4 роки за грабіж.

Покарання за злочин – це правильно. Перетворювати це покарання на фактичну смертну кару – це дічь.

Причому сидіти з такими діагнозами в українському СІЗО – це навіть не просто capital punishment. Це – повільна, жорстока і абсолютно негуманна смертна кара, у порівнянні з якою одномоментні розстріли і повішання видаються цивілізаційною перемогою гуманізму.

Вот тільки недавно в СІЗО помер Олександр Волков – очевидний винуватець ДТП в Кривому Розі. В нього була термінальна стадія раку. Суд обрав йому запобіжний захід тримання під вартою. Ну бо шо, да?

Зато в нас є безвіз і фінал Ліги Чемпіонів у Києві. Президент нам розповідає про цивілізаційні вибори. Його фанати розписують про перемоги. Щоденно зроста процент жирів у маслі.

Обличчя нашої цивілізації – ось воно. На фото. У СІЗО. Це – обличчя людей, які в тих СІЗО і в тюрмах помирають, позбавлені елементарної гідності.

Коли вам наступного разу втиратимуть про те, як ми невпинною ходою йдемо до перемоги світлого майбутнього, згадайте Солопову і Волкова.

Джерело

Поширити допис