Головна > Ні дискримінації та насиллю > FiLiA 2021. Щорічна конференція.

FiLiA 2021. Щорічна конференція.

Цьогоріч відбулась вже сьома за ліком конференція FiLiA. У ній взяли участь понад 1000 жінок з різних куточків Великобританії, а також запрошені доповідачі та правозахисники, які відстоюють права жінок у судах понад 20 країн.

“Конференція цього року – найбільша, і вона відбувається в той момент, коли узгодженими діями знищують прав і свободи жінок. Не дивно, що дві наші головні теми цього року – епідемія насильства щодо жінок та ерозія прав на основі статі. Ми знаємо, що жінки у всьому світі розлючені через це. У FiLiA ми пропонуємо жінкам можливість зібратися разом, відчути солідарність і зібрати інформацію, необхідну для активізації на місцях. Щороку ми демонструємо провідних спікерів феміністського руху, обмінюючись інформацією та ідеями з тими жінками, які виконують феноменальну, часто невизнану роботу на низовому рівні”
– каже генеральна директорка FiLiA Ліза-Марі Тейлор

Саме цього року директор БО “ВСЕУКРАЇНСЬКА ЛІГА “ЛЕГАЛАЙФ”, Юлія Дорохова вперше отримала можливість прийняти участь у цьому заході і всі учасники нарешті почули голос секс-працівників України.

Наш погляд на принципи благодійної роботи

FiLiA2021 була найбільшою щорічною феміністською конференцією в Європі з насиченим розкладом панельних дискусій, освітніх сесій, мистецтва та навіть вечіркою! Тож з нетерпінням чекаємо FiLiA2022!

Поширити допис