Головна > Новини > Тренінг щодо впровадження доконтактної профілактики (ДКП / PrEP) серед ЧСЧ в Україні

Тренінг щодо впровадження доконтактної профілактики (ДКП / PrEP) серед ЧСЧ в Україні

Шановні друзі та колеги,
Національний ресурсний центр ГО “АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ” запрошує активістів та інноваторів до участі у трьоденному навчальному заході «Імплементація PrEP серед ЧСЧ».

Разом ми проаналізуємо систему впровадження доконтактної профілактики (#ДКП, #PrEP) в Україні, обговоримо всі важливі та «важкі» питання ДКП, продумаємо варіанти розвитку програми в регіонах.

Про ці та інші аспекти ДКП йтиметься на триденному регіональному тренінгу в Києві, який запланований на 16–18 липня 2018 року і це буде перший подібний захід, що проводитиметься в Україні.

Запрошуємо до участі працівників, активістів та волонтерів – представників ЧСЧ (в т.ч. членів місцевих координаційних рад з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу, які представляють у них гей-спільноту).

В разі Вашого бажання та готовності взяти участь у тренінгу, будь ласка, заповніть електронну анкету якомога швидше за посиланням:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd9_0_PQvouhvlos…/viewform…

Кінцевий строк подання анкет – 16.00, 09 липня 2018р. Результати відбору будуть оголошені не пізніше ніж через 2 дні після дедлайну подання.
В разі виникнення додаткових питань звертайтесь до Андрія Ігнатенка за тел. (098) 649-50-08 або пишіть на aignatenko@ga.net.ua.

Кількість місць обмежена. Організатори тренінгу залишають за собою право запросити до участі в ньому мотивованих осіб, які відповідають критеріям учасників, за результатами поданих анкет.

Всім запрошеним учасникам буде забезпечено харчування під час тренінгу, іногороднім учасникам – проживання та компенсовано проїзд в межах України відповідно до стандартних умов, які будуть повідомлені відібраним особам.

Захід організовує громадська організація “Alliance.Global” за підтримки Глобального Форуму з питань ЧСЧ та ВІЛ (#MSMGF).

Будь ласка, розповсюдьте цю інформацію всім, кому це може бути цікаво та корисно!

Чекаємо Ваших заявок!

Джерело

Поширити допис