До уваги спільноти!

Сьогодні в другій половині дня було отримано проект Плану роботи НР на 2018 рік

Свої зауваження та пропозиції надсилайте по 6 лютого 2018 року включно до 18-00

– на e-mail: liga@legalife.com.ua, dorohova@legalife.com.ua

– через зворотній зв’язок на сайті

Дякую.

—————————-

Шановні члени Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу та представники зацікавлених сторін!

МОЗ України на виконання функції Секретаріату Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу (далі – Національна рада) організовує зустріч зацікавлених сторін з метою обговорення та узгодження пропозицій до проекту Плану роботи Національної ради на 2018 рік перед винесенням на затвердження Національною радою на її найближчому засіданні.

Зустріч відбудеться 7 лютого о 14:00 у малій залі Колегії МОЗ України, за адресою: м. Київ, вул. Грушевського 7, 3-й поверх центрального корпусу.

Зважаючи на це, запрошуємо вас взяти участь у зазначеній зустрічі та до 14:00 6 лютого (завтра) підтвердити участь у відповідь на цей лист.

Проект Плану роботи Національної ради на 2018 рік, який підготовлено Секретаріатом з урахуванням наданих членами Національної ради пропозицій, люб’язно додається.

Принагідно нагадуємо, що в МОЗ діє пропускна система за заздалегідь наданими списками та за наявності паспорта або іншого посвідчення особи.

Дякуємо заздалегідь!

 З повагою, Ірина Короєва

Секретаріат Національної ради з ВІЛ/ТБ

проект Плану роботи НР на 2018

Поширити допис